استفاده از اولتراسوند در انجماد مواد غذایی نسبتا جدید بوده و موضوع بسیاری از تحقیقات می باشد. امواج فراصوت با انرژی پایین و فرکانس بالا در محدوده MHz10-KHz100 در فرایند انجماد مواد غذایی بکار گرفته می شوند که مزایایی مانند کارایی بالا، قابلیت تعیین دمای اولیه تشکیل هسته، عدم نیاز به تماس مستقیم با محصول و نبود موانع قانونی در بکارگیری را به همراه دارند. مشخص ترین پدیده در استفاده از اولتراسوند، کاویتاسیون می باشد که نه تنها منجر به تولید حباب های گاز بلکه باعث ایجاد ریز جریان ها نیز می شود. کاوی ...