آشنایی با سیلو کردن علوفه 10 صفحه مقدمه بیشتر دامداران مقداری از علوفه سبز تولید شده در فصل های بهار و تابستان را برای مصرف زمستانه دام های خود ذخیره می کنند. دو روش برای نگه داری علوفه وجود دارد: الف ) خشک کردن علوفه در آفتاب. ب ) سیلو کردن علوفه. خشک کردن روش خوبی برای ذخیره علوفه است، ولی اشکال هایی دارد. یکی از این اشکال ها این است که باعث کم شدن ارزش غذایی علوفه می شود. سیلو کردن یکی از روشهای ذخیره علوفه می باشد. اگر این روش به درستی انجام شود اشکال روش خشک کردن را ندارد. همچنین با این ر ...