دانلود آهنگ جدید | دانلود فیلم جدید | دانلود سریال جدید

دانلود آهنگ جدید | دانلود فیلم جدید | دانلود سریال جدید

دانلود آهنگ جدید | دانلود فیلم جدید | دانلود سریال جدید

دانلود آهنگ جدید | دانلود فیلم جدید | دانلود سریال جدید

دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی با بخار داغ

از آنجایی که کاهش در میزان رطوبت محصول می تواند از رشد میکروارگانیسم ها و واکنش های آنزیمی جلوگیری کند، هدف اصلی خشک کردن غذاها حفظ و نگهداری محصول است. ابتدا در آلمان 1908 در طی گزارشی از سوی Douglas ایده استفاده از بخار سوپرهیت (فوق گرم) را به جای گاز داغ برای خشک کردن معرفی کرد. یک دستگاه بخار فوق گرمایی (سوپرهیت) به شکل یک Loop (حلقه) بسته شده طراحی می شود ه در آن جریان مصرفی ممکن است در پروسه های (فرایند) دیگر استفاده و یا به کار برده شود. که حاصل آن ذخیره سازی مصرف انرژی شبکه ای است. ...