چکیدهخشک کردن یکی از قدیمیترین روشهای نگهداری مواد غذایی است ولی به علت امکان بروز برخی تغییرات نامطلوبدر ماده غذایی خشک شده، کنترل این فرآیند از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این تحقیق، تغییرات بافت لایه نازکسیب با استفاده از تکنیک پردازش تصویر در خشک کن ترکیبی هوای داغ-مایکروویو پالسی مورد مطالعه قرار گرفت.آزمایشهای هوای داغ- مایکروویو پالسی با در نظر گرفتن بازه سرعت 1-2متر بر ثانیه، دمای 40-80 درجه سلسیوس،توان مایکروویو 200-600 وات و نسبت پالس 2-6 با استفاده از روش سطح پاسخ تعی ...